Hårprodukter

Jeg forhandler og bruger udelukkende professionelle produkter fra anerkendte producenter. Kontakt mig gerne for råd og vejledning vedrørende valg og brug af produkterne fra eksempelvis Glynt.
 


Om GLYNT

Hemmeligheden bag GLYNT (udtales Glint) ligger i produktsammensætningen, som er udviklet i Schweiz og fremstillet specielt med henblik på professionel brug. Hertil anvendes højeffektive plantestoffer, som forarbejdes med det nyeste tekniske udstyr, for at give håret de bedste forudsætninger for at optage produkterne. Kvaliteten af hvert enkelt plantestof er her af afgørende betydning. Kun når det kan påvises, at et plantestof virkelig har en gavnlig og relevant virkning på hår og hud, bliver det brugt i GLYNTS produkter.
 
Af etiske grunde så vel som af respekt for forskellige trosretninger, anvendes ingen ingredienser fra dyr i GLYNTS produkter. Forsøg på dyr tager vi desuden konsekvent afstand fra. Dyreforsøg udføres derfor hverken af os eller via tredjepart.

Glynt er en hårkosmetikserie, som kun fås hos frisøren. Over 6.000 topfrisører i hele verden arbejder med Glynt-produkter i salonen og sælger dem også til deres kunder til hjemmebrug.

Glynt er udledt af oldtysk og betyder „Glans“ - et ideal til smukt hår. Glynt-formlerne er baseret på forskning fra Schweiz. Serierne er udviklet til frisører af frisører. Derfor er Glynt produkterne meget innovative. Produkter, som kan leve op til førende frisørers høje krav, opfylder også selv de mest krævende salonkunders ønsker.

Kilde: frisørland.dk
Frisør Mølgård | Silkeborgvej 188A, 8700 Horsens  | Tlf.: 42 33 34 71